مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو تهران از صدور پروانه شهرسازی مجتمع ایستگاهی خواجه عبدالله انصاری، شاخص‌ترین مجتمع ایستگاهی مترو در سال ۱۴۰۴ تاکنون، خبر داد.

مجتمع ایستگاه مترو

همشهری آنلاین: سید مهدی صباغ، با اشاره به اخذ پروانه شهرسازی مجتمع ایستگاهی «خواجه عبدالله انصاری»، این دستاورد را گامی مهم در مسیر تحقق توسعه پایدار حمل‌ونقل عمومی و تأمین منابع مالی توسعه و تکمیل خطوط مترو عنوان کرد.

وی با بیان اینکه پروانه شهرسازی این مجتمع با مساحت بیش از ۴۶ هزار مترمربع و در ۱۱ طبقه صادر شده است، ادامه داد: این پروژه دارای ۳ هزار و ۱۵۰ مترمربع کاربری تجاری، ۱۱ هزار و ۲۰۰ مترمربع کاربری اداری و هزار و ۸۰۰ مترمربع کاربری پذیرایی و رستوران است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو تهران با بیان اینکه این پروژه با همکاری و مساعدت همکاران شهرداری منطقه ۴ محقق شده و از ظرفیت بالایی برای خلق ارزش افزوده شهری برخوردار است، گفت: محله های بنی هاشم، خواجه عبدالله انصاری و مجیدیه شمالی می‌توانند از خدمات این مجتمع ایستگاهی بهره‌مند شوند.

صباغ افزود: مجتمع‌های ایستگاهی، به‌عنوان پیشران‌های اقتصادی توسعه مترو، نقش تعیین‌کننده‌ای در پایداری مالی و تسریع روند توسعه خطوط ایفا می‌کنند و پروژه مجتمع ایستگاهی خواجه عبدالله انصاری نیز از این قاعده مستثنی نیست.

وی با اشاره به موقعیت ممتاز این پروژه گفت: قرارگیری مجتمع ایستگاهی خواجه عبدالله انصاری در محل تبادل خطوط ۳ و ۸ مترو، اهمیت راهبردی آن را دوچندان کرده است. این ویژگی، ضمن افزایش جذابیت سرمایه‌گذاری، امکان دسترسی سریع و ایمن شهروندان به خدمات و فضاهای مورد نیاز روزمره را فراهم می‌سازد.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو تهران، افزود: احداث این مجتمع ایستگاهی مترو می‌تواند با کاهش سفرهای غیرضروری درون‌شهری به کاهش تردد خودروهای شخصی و در نتیجه کاهش ترافیک و آلودگی هوا کمک شایانی کند.

کد خبر 1011501

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha